Blogi

Räägime teineteisega

Räägime olulistel teemadel nii artiklite, kui videoklippide vormis. Ootame väga ka sinu tagasisidet. Anna meile teada, mis sind huvitab. Saad oma valiku teha teema kategooriate järgi või alustada kõige värskematest.

Palve ja Jumala usaldamine

Palve ja Jumala usaldamine

VIDEO. Mida teha, kui me tunneme, et palve ei saa vastuseid? Kas me lõpetame palvetamise? Luuka evangeeliumi 18:1-8 räägib Jeesus tähendamissõna püsiva palve mõjust. Kui me ei tea, kuidas palve toimib, siis me arvame, et see ei toimi.

loe edasi
Aidates vaeseid ja abivajajaid

Aidates vaeseid ja abivajajaid

Abivajajate aitamine on kristlastel olulisel kohal, kuna see on tähtis teema piiblis. Siiski tihti on lihtsam annetada raha, kui ise nö “käised üles käärida”. Antud artikkel koputab heas mõttes meie südamele ja toob välja, mida piibel antud teemal räägib.

loe edasi
Horoskoop ja abielu

Horoskoop ja abielu

Kas horoskoop võib olla kasulik inimese iseloomu tundmisel, et näiteks saadud info võimaldab edukamat suhtlemist inimeste vahel või aitab isegi abielu sobivuse kindlakstegemisel?

loe edasi

Sind huvitab konkreetne teema?

Räägime sellest

Ootame väga ka sinu tagasisidet. Anna meile teada, mis sind huvitab. Saame huvitatud teemal teha artikli, videoloo või kui soovid hoopis osaleda grupiarutelul.

Soovin

Privaatsuspoliitikaga nõustumine (tutvu tingimustega)