palvemaraton

6 päev

Ole hea ja juhindu igal päeval seitsme sammulisest metoodikast:

1. Ma põlvitan igal hommikul esimese asjana palveks.
2. Kirjutan oma võimatute palvete nimekirja ja panen selle nähtavale kohale.
3. Ma palvetan nende asjade pärast iga päev, vajadusel isegi igal tunnil.
4. Astun iga päev konkreetseid samme oma imede poole.
5. Ma jälgin ja salvestan iga päev “Imesid ja Vaimseid Taipamisi” ning tõendeid Jumala töö kohta oma elus.
6. Kui teen vea, tunnistan seda kohe, kahetsen ja parandan end kiiresti.
7. Võitlen püüdlikult ja kohusetundlikult oma kahtluste, hirmude, eneseõigustuste ning kaeblemistega, valides selle asemel tänutunde.

Täpsemat kirjeldust seitmest sammust saad lugeda siin.

Lugege Apostlite teod 10:1-4

Jumal jälgib ja otsib pidevalt üle kogu maa inimesi, kes mitte ainult ei palveta, vaid ka käivad usus ja näitavad oma usku tegudega. Taaskord kasutab Jumal pagana usku eeskujuna oma valitud rahvale. Kornelius mitte ainult ei kartnud Jumalat ega palvetanud regulaarselt, vaid andis ka heldelt ande abivajajatele.

Kas teil on tekkinud harjumus hommikul Jumalalt midagi paluda ja uksest välja astudes unustada täielikult, mille eest palvetasite? Täna peate meeles pidama, et Jumal jälgib teie häid tegusid ning reageerib kiiresti ja võimsalt neile, kes ühendavad oma usu tegudega. Tehke täna midagi omakasupüüdmatult abivajaja jaoks – kellelegi, kes ei suuda teile tagasi maksta. Võtke aega, et näha inimesi, kelle Jumal teie teele paneb.

Te hämmastute, nähes, et Jumal vastab paljudele meie palvetele näiliselt juhuslike kohtumiste kaudu täiesti võõrastega. Mõnikord näete, et Ta kasutab isegi ingleid, kui olete piisavalt tähelepanelik. Inimesed, kellega täna kohtute, ei ole lihtsalt segajad ega takistused, vaid pigem sõnumitoojad ja võimalused. Nähke Jumala kätt kõiges, mida täna teete. Nüüd minge ja otsige vastust Jumalalt, aga otsige seda inimeste silmis, kes teid täna kohtavad.

✍️ Selle päeva Imed ja Vaimsed Taipamised:
(Jälgige päeva jooksul Jumalat töötamas ja kirjutage see märkmikusse)