palvemaraton

5 päev

Ole hea ja juhindu igal päeval seitsme sammulisest metoodikast:

1. Ma põlvitan igal hommikul esimese asjana palveks.
2. Kirjutan oma võimatute palvete nimekirja ja panen selle nähtavale kohale.
3. Ma palvetan nende asjade pärast iga päev, vajadusel isegi igal tunnil.
4. Astun iga päev konkreetseid samme oma imede poole.
5. Ma jälgin ja salvestan iga päev “Imesid ja Vaimseid Taipamisi” ning tõendeid Jumala töö kohta oma elus.
6. Kui teen vea, tunnistan seda kohe, kahetsen ja parandan end kiiresti.
7. Võitlen püüdlikult ja kohusetundlikult oma kahtluste, hirmude, eneseõigustuste ning kaeblemistega, valides selle asemel tänutunde.

Täpsemat kirjeldust seitmest sammust saad lugeda siin.

Lugege Apostlite teod 4:29-31

Tagakiusamine ja hajutamine (jälitamine) tabas apostleid nende kartmatu tõe eest seismise tõttu. Kas teie elus on mõni valdkond, mis on rünnaku all lihtsalt sellepärast, et keeldute kompromisse tegemast, järele andmast või kaaslaste survele allumast?

Teil on vaja jumalikku julgust. Apostlid olid Issanda nimel juba julgelt tegutsenud, kuid nüüd vajasid nad järgmisele tasemele liikumiseks jumalikku sekkumist. Võib-olla läheb teil hästi. Miks mitte minna kuhugi, kus te pole kunagi vaimses plaanis käinud? Osalege “maa värisemise” palves. Jumalale meeldib, kui kutsute Teda väega appi, ja mitte ainult siis, kui teil pole muid võimalusi.

Minge koos usaldusväärse sõbraga (väikegrupist) erilisse kohta, kus saate hüüda Issanda poole ja kutsuda Teda teie nimel tegutsema seoses teie võimatute palvetega. Kaks on parem kui üks ja rohkuses peitub vaimne jõud. Kutsuge Jumalat üles koos arutlema ning uurima vaimsete ohtude ja takistuste osas ning andma teile võimalus olla veelgi julgem!

Sageli, pärast usus palvetamist, avastate, et need ähvardused on lihtsalt “usurpaatorist huligaanid”, kellele tuleb vastu seista. Hirm ja usk ei saa olla samal ajal ja samas kohas. Lihtsalt asendage oma hirm usuga julgete palvete abil. Teil on nüüd palvekaaslane, kellega koos seda kuuenädalast imede teekonda jätkata.

✍️ Selle päeva Imed ja Vaimsed Taipamised:
(Jälgige päeva jooksul Jumalat töötamas ja kirjutage see märkmikusse)